Nieuws
Voorzitterswissel SPS
Christian Wolf (rechts) draagt het voorzittersstokje over aan Steffen Winkler.

Christian Wolf, Managing Director bij Hans Turck GmbH & Co. KG draagt na vijf jaar het voorzitterschap van de adviesraad van SPS-standhouders over aan Steffen Winkler, CSO Automation Business Unit van Bosch Rexroth AG.

SPS-standhoudersadviesraad

De adviesraad ondersteunt de organisator van de Mesago Messe Frankfurt GmbH bij de te volgen strategie en ontwikkelingen. Het vrijwillige lidmaatschap bekleden sommige leden al vele jaren. “Christian Wolf speelde een belangrijke rol bij onze nieuwe merkstrategie en de weg naar een digitale toekomst en door de coronaperiode”, aldus Martin Roschkowski, President of Mesago Messe Frankfurt GmbH. “Gelukkig blijft hij ons als gewoon lid van de adviesraad ondersteunen. “

Voorzitterwissel

Wolf spreekt op zijn beurt dank uit aan allen die hem de afgelopen vijf jaar ondersteunden. “Het was een interessante en verrijkeden tijd, zeker gedurende de afgelopen twee uitdagende jaren. Maar de nauwe samenwerking tussen adviesraad en beursorganisatie zorgde ervoor dat we behoorlijke stappen konden maken op internationaal en digitaal gebied.”

Voorzitterwissel bij SPS-standhoudersadviesraad
Steffen Winkler, CSO Automation Business Unit van Bosch Rexroth AG.

Hij besluit met Winkler succes te wensen. Die op zijn beurt verheugt zich op zijn nieuwe rol voor de in zijn ogen belangrijkste automatiseringsbeurs waar hij al 26 jaar aan deelneemt als bezoeker, standhouder en fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.