Nieuws
Voorbereidingen Corona-proof Breviale in volle gang

Van 10-12 november 2020 vindt de jaarlijkse Beviale in Neurenberg plaats. In deze tijd met corona-restricties denkt de beursorganisatie al volop na over de te nemen maatregelen om de beurs door te kunnen laten gaan.

Beviale

In 2019 bezochten zo’n 40.000 Duitse en internationale bezoekers de Beviale. Zij vergaarden kennis over de gehele drankenketen die de 1.086 standhouders tentoonspreidden. 54 Procent van de standhouders kwam van buiten Duitsland.

Corona-proof

De beursorganisatie buigt zich intussen over hoe ze dit jaar de bezoekers en standhouders elkaar kan laten ontmoeten binnen de bestaande corona-maatregelen. “De keten behoeft in deze tijd meer dan ooit een face2face-platform. In de tussentijd faciliteren wij ontmoetingen tussen de twee groepen via ons #StrongerTogether project. Daarmee hopen we ze in ieder geval al te inspireren”, aldus Andrea Kalrait, Director BrauBeviale. “Op dit moment vindt er veel overleg plaats met standhouders en bezoekers over de optimale vorm voor beide partijen. De basis moet anders en ja, we zullen onze vertrouwde BrauBeviale niet terug herkennen. Het kan niet anders.”

Samen sterk

Op www.braubeviale.de/stronger-together zien bezoekers de initiatieven van onafhankelijke brouwerijen, bars, pubs en retailers die alternatieven aanbieden. Van afhaal tot aan vouchers. Initiatieven die wij in Nederland herkennen. Op #FindYourLocal staan ze ook nog eens per regio gesorteerd. Op #ListYourLocal kunnen mensen nog niet-vermelde bedrijven promoten.

Tot nu toe beperkt zich dat tot Duitse adressen maar spoedig zal de organisatie ook andere Beviale-landen als Rusland, Mexico, Italië, China en India opnemen.

Uiteraard staat de organisatie open voor andere suggesties. “Alleen zo kunnen we garanderen dat we niemand vergeten in deze nieuwe manier van elkaar ontmoeten”, vult Kalrait aan.

Alternatieven

Beviale Moskou ging al online met regelmatige webinars over actuele onderwerpen.

De actuele stand van zaken rond Craft Beer Italy vindt u op www.beviale-family.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.