Nieuws

VOMI verwelkomt Ebert HERA als nieuw lid

VOMI verwelkomt Ebert HERA als nieuw lid

VOMI blijft groeien. Met de recente toetreding van industriële dienstverlener Ebert HERA Nederland B.V. noteert het voor 2022 al het vierde nieuwe lid.

Ebert HERA

Ebert HERA Nederland B.V., de Nederlandse dochter van de Duitse Ebert HERA Group werkt op dit moment met 40 vaste medewerkers. Daarnaast huurt het vaak nog zo’n 100 mensen in bij de voorbereiding en uitvoering van turnarounds en onderhoud in de werktuigbouwkundige disciplines. Vanuit de vestiging in Ridderkerk en vaste bouwplaatsen bedient het bedrijf sinds vele jaren zijn klantenkring.

Geschiedenis

In 1949 startte de Hans Esser GmbH in het Duitse Gelsenkirchen. Met de bezigheden in het onderhoud van de herbouwde industrie in het Ruhrgebied speelde het een actieve rol in de wederopstanding van de industrie in Duitsland na de Tweede Wereldoorlog. In 1965 richtte Wilhelm Ebert in Kaiserslautern de Wilhelm Ebert KG op. Dit bedrijf richtte zich vooral op apparatenbouw en leidingbouwprojecten. Door de jaren heen gingen beide bedrijven elkaar aanvullen, ondersteunen en versterken. In 1998 verwezenlijkten ze de eerste industriële projecten over de grens, namelijk in België. Sinds 2004 gebeurt dat ook in Nederland. Dat resulteerde in 2013 in de oprichting van Ebert HERA Nederland B.V. Met name de kennis van de Nederlandse en Belgische markt en het kunnen werken in de moedertaal maakt dat een waardevolle aanvulling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.