Nieuws
VOMI versterkt zich met projectmanager Esther Bruggeman

Esther Bruggeman startte onlangs als projectmanager bij VOMI. Zij gaat zich met name inzetten voor VOMI-projecten, kennisoverdracht en het organiseren van VOMI-evenementen.

Esther Bruggeman

Esther Bruggeman (50) startte haar carrière 29 jaar geleden bij FME als secretaresse bij de afdeling Handelsbevordering wat later de afdeling Internationaal Ondernemen werd. Al snel rolde ze in het projectenwerk en organiseerde onder meer in- en uitgaande missies, handelscontactbijeenkomsten, workshops, seminars en de jaarlijkse exportaward. Ruim 13 jaar geleden maakte ze de overstap naar het FME Serviceteam waar ze als juridisch adviseur werkte. Tot haar overstap naar VOMI hield Esther zich het afgelopen jaar ook bezig met changemanagement bij de CRM-migratie binnen FME.

VOMI-functie

In haar nieuwe functie als VOMI-projectmanager gaat Esther onder meer evenementen voor VOMI organiseren. Hiertoe behoren ledenvergaderingen, studiereizen en informatiebijeenkomsten rondom de VOMI-kernthema’s Veiligheid, Optimalisatie, Professionalisering & Arbeidsmarkt. Daarnaast wordt zij ook de verbindende schakel voor evenementen die VOMI samen met externe partners organiseert, zoals de Veiligheidsdag en ronde tafelbijeenkomsten met stakeholders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.