Nieuws
Verder prolongeert toppositie bij maakindustrie nl - 2019

Verder International BV behoudt zijn toppositie in de top100 van de maakindustrie, de jaarlijkse lijst van de best presterende productiebedrijven in Nederland.

Maakindustrie nl

De jaarlijkse lijst van Management Team benoemt de 100 meest succesvolle Nederlandse productiebedrijven met een omzet van <500 miljoen euro. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf aan de volgende voorwaarden voldoen: financieel stabiel, een gezonde groei realiseren en de Nederlandse industrie naar een hoger niveau brengen met innovatieve producten.

Toppositie

Sinds de eerste editie van de top-100 stond Verder altijd in de top5. En in 2018 bekleedde het bedrijf de eerst plaats. Nu versterkt het haar leidende positie op deze lijst in 2019.

De jury bepaalde de eerste plaats aan de hand van omzet, gemiddelde omzetgroei, winstgroei en rendement op investeringen in de afgelopen vijf jaar.

Verder richt zich op innovatie en technologie en biedt technische oplossingen. Na het begin in 1959 als handelsonderneming groeide het aantal eigen producten in de loop der jaren aanzienlijk.

Verder

Naast uitbreiding van de productlijnen pompen en deeltjesanalyse-apparatuur nam het bedrijf ook productiebedrijven over. Recentelijk in 2019 kwamen Microtrac & MicrotracBel bij de divisie Scientific. Voor de Liquids-divisie trok de Groep JEC, een Koreaanse producent van hygiënische lobben- en twinscrew pompen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.