Nieuws

Verder neemt het Zuid-Koreaanse JEC Ltd over

Verder neemt JEC Ltd over

De Verder Groep neemt de Zuid-Koreaanse pompenfabrikant JEC Ltd. over.

Overname

JEC fabriceert hygiënische draaizuiger-, lobben- en centrifugaalpompen, dubbele schroefspindelpompen en mengsystemen. Er werken meer dan 40 medewerkers die worden ondersteund door een internationaal netwerk van dealers en distributeurs.

De Verder Groep versterkt met deze overname haar hygiënische positie in de farmaceutische-, voedings- en drankenmarkt.

Verder

Andries Verder, CEO van Verder International, zegt dat de Groep erg enthousiast is om JEC te laten toetreden tot de Verder familie van bedrijven. “Wij zijn van mening dat de integratie van JEC in de Verder verkoop- en distributieorganisatie wereldwijd JEC in staat zal stellen zijn hoge groeitraject voort te zetten. De overname van JEC met hun hoogwaardige draaizuiger-, lobben- en dubbele schroefspindelpompen zal Verder ook een sterkere positie in de Aziatische markt geven en biedt grote kansen in de belangrijke Koreaanse markt.”

JEC Ltd

JEC Ltd. groeit sinds de oprichting in 1990 continu, dankzij haar innovatie in de productie van hoogwaardige pompen voor de voedings-, farmaceutische- en andere hygiënische markten. JEC Ltd is naar eigen zeggen in Korea. Directeur James Song blijft betrokken bij het management van JEC Ltd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.