Nieuws

Verder acquireert Koch Pumpentechnik

Verder acquireert Koch Pumpentechnik

De Verder Groep kocht onlangs het Duitse Koch Pumpentechnik. Daarmee versterkt het Nederlandse bedrijf zijn hygiënische portfolio.

Verder-Koch

De nieuwe organisatie gaat onder de naam Verder-Koch GmbH &Co. KG in heel Duitsland hoogwaardige producten aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie aanbieden.

Andries Verder, CEO van Verder International verklaarde: “Wij zijn van mening dat de integratie van Koch in de Verder verkooporganisatie zijn positie in de Duitse hygiënische markt verder zal versterken. Door onze krachten te bundelen krijgt het Koch-team toegang tot een breed scala aan hygiënische pompprincipes die Verder in eigen beheer produceert. Zoals de JEC-lobbenpompen, dubbele-schroefpompen en hygiënische peristaltische en membraanpompen van Verderflex en Verderair.

Betrouwbare partner

Andries Verder erkent dat ook andersom de know how van Koch de hele Verder Groep ten goede zal komen. Al 40 jaar opereert Koch als een betrouwbare partner voor premiumoplossingen op het gebied van hygiënische processen en centrifugaalpomptoepassingen. Directeur Uwe Koch blijft algemeen directeur van Verder-Koch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.