Nieuws

Van Wijk & Boerma heet vanaf nu WB Firepacks

Van Wijk & Boerma heet vanaf nu WB Firepacks

Van Wijk & Boerma Firepacks gaat verder onder de nieuwe naam WB Firepacks. Het bedrijf geeft aan dat dat gebeurt met dezelfde mensen, met dezelfde kwaliteit, service en kennis die de klanten gewend zijn.

WB Firepacks

Het bedrijf wil internationaal een naam voeren. Köksal Koçakoglu, Managing Director WB Firepacks: “De verkoop van onze Firepacks breidt zich steeds verder uit. De naamswijziging komt voort uit onze wens om internationaal een eenduidige naam te voeren. Dit past bij onze toekomstige ambities.”

Nieuwe uitstraling

De nieuwe naam impliceert ook een nieuwe uitstraling. Een mooie gelegenheid om het nieuwe logo te introduceren. De huisstijl van WB Firepacks rust op een aantal basisprincipes: kracht, techniek en familie. Kracht komt terug in het kleurgebruik. Rood voor kracht om vuur te bestrijden maar ook als dé kleur van onze Firepacks. De blauwe kleur staat voor water en vertegenwoordigt de brandveiligheid. Koçakoglu : “Techniek is onze passie. Iedere dag zoeken we naar nieuwe technische maatwerkoplossingen voor onze klanten. Bovendien bieden we het totaalpakket: ontwerp, productie, testen, installeren en service en onderhoud van onze Firepacks, componenten en applicaties. De techniek komt tot uiting in ons beeldmerk: de turbo.”

De turbo fungeert ook bij moederorganisatie Lumipol Holding als herkenbaar onderdeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.