Nieuws

Van der Ende Groep brengt nieuwe website

Van der Ende Groep brengt nieuwe website

De snelle ontwikkeling van Van der Ende Groep de afgelopen jaar vroeg om een nieuwe website.

Van der Ende Groep

Lex van der Ende: ”In de keuze voor de ontwikkelaar speelden diverse factoren een rol. Naast de lijst van mooie referenties wilden we dat het team bestond uit slimme jonge ontwikkelaars die out-of-the-box kunnen denke. Daarnaast moesten zij ook aandacht schenken aan ‘de zachte kant’, zeg maar de psychologie achter het webdesign. Dat vormde voor ons een cruciaal punt. In DEPT Agency vonden we een partner die aan die wensen voldeed. Samen met ons eigen marketingteam werkte dat bureau de afgelopen maanden keihard om een geheel nieuwe website te ontwikkelen.”

Nieuwe website

Met deze nieuwe website verwacht Van der Ende Groep haar bestaande en nieuwe klanten nog beter te bedienen. Zowel nationaal als internationaal. Lex: “Want met de keuze voor internationale cloud hosting kan de sitebezoeker vanaf elke locatie in de wereld terecht zonder hinderlijke vertraging. Of hij/zij producten wil selecteren of instructievideo’s wil bekijken.”

“Naast dat onze klanten nu met slechts een paar klikken door onze volledige website kunnen navigeren, vereenvoudigden we ook de mogelijkheid voor een offerte-aanvraag. Die behoefte bestond en het sluit prima aan op de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van digitale business. Met deze website geven we daadwerkelijk verder vorm aan onze online marketing- & salesstrategie”, vult Nicole Schelling aan.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.