Nieuws
Maintenance en Worksafe onder een dak

Ook de tweede editie van de vakbeurs Maintenance en de eerste editie van de vakbeurs Worksafe op 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem gaan niet door.

Maintenance en Worksafe

De beperkingen en extra maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt, betekenen dat evenementen die gepland stonden tot en met 6 april met meer dan honderd bezoekers, worden afgelast. “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het Corona-virus dat buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Maintenance en Worksafe door te laten gaan. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop”, laat de organisatie weten.

De beurs staat nu voor 1, 2 en 3 december 2020 op de agenda.

Verplaatst

Easyfairs zegt het besluit zorgvuldig te nemen in goed overleg met haar partners en de markt. “Wij vinden het op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het Corona-virus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden. We keken er samen met onze exposanten, partners en bezoekers enorm naar uit maar dit is de enige juiste beslissing. Ondanks dat de huidige situatie buiten de macht van Easyfairs valt, hopen we op het begrip van onze exposanten en bezoekers.” De openingstijden en de plattegrond van de gezamenlijke vakbeurzen blijven ongewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.