Nieuws
Vakbeurs Maintenance Next verplaatst naar 25, 26 en 27 januari 2022

De aanhoudende onzekerheid vormt de aanleiding voor Rotterdam Ahoy de Maintenance Next te verplaatsen van 14 t/m 16 juni 2021 naar 25 t/m 27 januari 2022. Voor het internationale congres EuroMaintenance hoopt de organisatie weer op te trekken met de Nvdo en Efnms naar de vervolgeditie in april 2023.


Maintenance Next

De huidige regelgeving biedt nog te weinig perspectief om alle organisatieknopen door te hakken. “In het nieuwe jaar zal er veel veranderd zijn. De dan afgeronde vaccinatiecampagne geeft hoop dat beurzen en evenementen tegen die tijd weer soepel verlopen. Met het oog op alle waardevolle ontmoetingen en het maken van nieuwe contacten wil iedereen de beurs in volle glorie en op locatie laten plaatsvinden,” legt Pieter Bas Dujardin, Manager Exhibitions bij Rotterdam Ahoy, uit. “Uiteraard namen we de beslissing in overleg met sponsors, exposanten en andere stakeholders. We streven allemaal hetzelfde doel na: een succesvolle, volwaardige editie neerzetten. De industrie kijkt er ontzettend naar uit elkaar weer face-to-face te ontmoeten. En als een van de eerste industriële beurzen in het nieuwe jaar gaan wij dit ontmoetingsmoment faciliteren. We verwachten daarom een drukbezochte vakbeurs.”


Nvdo

Ook Ellen den Broeder, Verenigingsmanager van de Nvdo beaamt dat haar stakeholders de verplaatsing en daarmee verdaging van EuroMaintenance steunen. Het EuroMaintenance congres verplaatst door het internationale karakter niet mee naar januari. Ze licht toe: “Het sterke, inhoudelijke en onafhankelijke programma van EuroMaintenance is al jaren toonaangevend voor Europese assetmanagers, engineers en maintenance professionals én daarbuiten. Op de korte termijn kunnen zij niet naar Rotterdam reizen. De autoriteiten raden dat af. Jammer want de markt toont zich enthousiast over de combinatie van de vakbeurs Maintenance Next en het congres.”


Januari 2022


Met goede moed kijkt de organisatie uit naar Maintenance Next in januari 2022. “De beursvloer krijgt al volop vorm. We merken in gesprekken met onze relaties dat de industrie staat te popelen om elkaar weer live te ontmoeten,” aldus Pieter Bas Dujardin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.