Nieuws
Vraag en aanbod op arbeidsmarkt CareerLab tijdens Maintenance Next
Foto: TechniekBeeldbank.nu

Op 12, 13 en 14 april vindt in Evenementenhal Gorinchem de vakbeurs Maintenance plaats. In combinatie met Worksafe, de vakbeurs voor veilig & gezond werken vormt dit evenement een platform in Nederland voor veilig onderhoud en asset management binnen de industrie.

Maintenance en Worksafe

Op de vloer van Maintenance vindt de bezoeker de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van het productieproces. Exposanten tonen hun activiteiten op het gebied van industriële onderhoudstechnologieën, instrumentatie, software en assetmanagement & field services. U krijgt antwoord op vragen over toepasbare technologie en werkwijzen om uw productieproces efficiënter en veiliger te maken. Door het parallel gehouden Worksafe komen onderhoud en veiligheid samen op een beursvloer.

Verder vindt u er de Pitch & Demo Area, de modeshow en een kennisprogramma in samenwerking met kennispartners.

iTanks

Ook het Rotterdamse innovatieplatform iTanks presenteert zich op de beursvloer, en wel op stand G112A. Daar kunt u kennismaken met de iTanks iSolutionsGuide waarin ruim 200 innovatieve oplossingen voor vraagstukken in de industrie staan. Het platform verbindt vragen uit de markt met kennis uit het netwerk. En dat gaat breed; van energietransitie tot digitalisering en van assetmanagement tot arbeidsmarkt. Zeven deelnemers van de gids staan ook op de stand: Presserv, HTA, TWTG, Bosch Energy Building Solutions, Gemba, Strukton Milieutechniek en Smartflow zullen deze drie dagen kennis delen en nieuwe contacten maken.

Bovendien verzorgt iTanks dagelijks een sessie in het inhoudelijke programma op de beursvloer. Over vakmensen en nieuwe vormen van kennisoverdracht om hen voor te bereiden op de taken van de toekomst.

VIP op Maintenance en Worksafe

Op 13 april houdt Vereniging Industrie Pers (VIP) tijdens Maintenance en Worksafe een bijeenkomst over ‘Hoe vertel je jouw verhaal?’ VIP onderzocht dat onder brengers, verwerkers en gebruikers van ‘nieuws’. In deze sessie bespreken freelancejournalist Pieter Pulleman en Mark Oosterveer van iTanks de uitkomsten. Zij gaan met de zaal in discussie over de mogelijkheden om nieuws én verhalen bij de lezers te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.