Nieuws

Uw vacature onder de aandacht op onze site

Uw vacature onder de aandacht op onze site

Onze wens om van PompNL een compleet platform te maken, krijgt weer een beetje extra vorm. In deze tijd van personeelsschaarste willen we u ook daarin ondersteunen. Vanaf nu kunt u ook via het PompNL-platform uw ‘mensenwens’ direct bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Corine Hamer (tel. 088 – 294 48 37) legt u graag uit hoe u uw vacature in de schijnwerpers plaatst op PompNL.

Twee vacatures

Neem bijvoorbeeld Jansen Pompentechniek BV. De merkonafhankelijke leverancier in de pompentechniek levert en adviseert op het gebied van pompen. In de eigen werkplaats voert het bedrijf reparaties, revisies en klantspecifieke aanpassingen uit. Hierbij gaat het om nagenoeg alle merken en pompprincipes waarbij het bedrijf altijd de meest optimale producten probeert te selecteren voor een individuele klant of specifieke toepassing. De groothandel importeert een groot aantal fabricaten uit diverse Europese landen. De klantengroep bestaat o.a. uit amusements- en vakantieparken, papierfabrieken, recyclingbedrijven, de scheepvaartsector en de levensmiddelenindustrie. Daarnaast leveren zij ook aan technische dienstverleners als installateurs, wikkel-/reparatiebedrijven en rioolbedrijven.

Het bedrijf zoekt een Technisch commercieel adviseur pompentechniek (sales engineer) en een Monteur pomptechniek (revisie en reparatie).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.