Nieuws
Uitgebreide digitale ondersteuning PompNL nr. 3
In PompNL nr. 3 naast veel informatie over de (petro)chemie ook een interview met de mensen achter Wesealit. Zij betrokken midden in Corona-tijd een nieuw pand.

Volgende week ligt nr. 3 op u mat of in uw mailbox. Anders dan anders in deze Coronatijd? Nou nee en ook wel. Het draait als elk jaar om (petro)chemie en we verzamelden weer mooie verhalen voor u.

Digitaal

Normaal gesproken starten we het nummer met een visie van een persoon. Maar op de IP Week in Londen spraken we diverse mensen waarvan we u de tips niet willen onthouden. Vandaar een ‘visie’ verhaal over olie & en gas vanuit diverse kanten belicht. En omdat we vooral veel digitaal ondersteunen, plaatsen we een gedeelte hiervan via een podcast op de site.

Zo krijgt ook de niet-abonnee een tipje van de sluier opgelicht. Wellicht aanleiding om alsnog een (digitaal) abonnement te nemen.

Podcast

We verzamelden nog meer digitaal materiaal. Een podcast met twee bedrijven die druk zijn met pomponderhoud. Want we merken dat juist nu in deze tijd van Corona dat een uitdaging vormt. We vroegen hen hoe zij dat oplossen.

En de coronacrisis zorgt voor een grote vraag naar opslagcapaciteit om olieproducten op te slaan. Opslagtanks raken in hoog tempo vol. Dat voelen ze ook in de haven van Antwerpen.

We vroegen Ryan Verbeke, topman van het familiebedrijf Tank Opslag Verbeke met 96 chemicaliëntanks naar de trends en evoluties die hij ziet.

Kortom, houdt de site in de gaten want in de loop van de komende weken uploaden wij de podcastst.

Bedrijfsbezoek

Voor nr. 3 brachten we een bezoek aan het spiksplinternieuwe pand van Wesealit. Zij groeiden in nog geen tien jaar al twee keer uit hun jasje. Vast een korte impressie? Die vindt u hier.

1 reactie op “Uitgebreide digitale ondersteuning PompNL nr. 3

  1. Mike Weegink schreef:

    Bedankt voor de fijne samenwerking!
    Gr. Wesealit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.