Nieuws

Uitbreiding en upgrade Verderflex iDura Serie

Uitbreiding en upgrade Verderflex iDura Serie

Verder Liquids kondigt een uitbreiding en upgrade aan van de Verderflex iDura slangenpompen. De nieuwe toevoegingen aan de familie omvatten de iDura 45, iDura 55, iDura 55HF, iDura 65 en de iDura 80. De Verder IoT-applicatie maakt online datamonitoring mogelijk voor de gehele iDura-serie, van 5 tot 80.

Uitbreiding en upgrade

Door een nieuw ontwerp van de iDura slangenpompfamilie met geavanceerde techniek en geavanceerde functies lenen ze zich nu voor nog meer toepassingen, aldus de leverancier. Van filterperstoepassingen en waterbehandeling tot voedsel- en drankproductie en nog veel meer.

Het intelligente besturingssysteem biedt flexibiliteit en gemak, met geïntegreerde slimme technologie voor eenvoudige bewaking en aanpassing van pompparameters.

Het plug-and-play-ontwerp beschikt over een geïntegreerde detectie van slangbreuk, een enkelfasige of driefasige IP66-omvormer en standaard schaalbare 4-20mA snelheidsregelaaringang.

Uitbreiding en upgrade Verderflex iDura Serie

De IoT-monitoringapplicatie

Met de IoT-monitoringapplicatie kunnen gebruikers pompgegevens volgen op hun mobiele apparaten. Het modulaire ontwerp van de pomp zorgt voor eenvoudig onderhoud terwijl de energiezuinigheid duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunt. Bovendien maakt de Remote Assistant-app smartphone-gebaseerde controles mogelijk voor kritieke functies en waarschuwingen bij vroegtijdige problemen.

De gebruiker kan ook nog achteraf de IoT-functionaliteit op eerder geïnstalleerde iDura-pompen toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.