Nieuws

Tweede Captains of Processing Dinner

Tweede Captains of processing Dinner

Op 10 september 2020 vindt voor de twee keer op rij het Captains of Processing Dinner plaats. Samen met Easyfairs en ons zustervakblad Bulk nodigt de Machevo-vereniging daarvoor directies en management van haar leden uit.

Zeven trends

Tijdens het diner presenteert de vereniging de uitkomsten van de onder haar leden gehouden enquête. Naast de zeven belangrijkste trends in de procesindustrie komt daarbij ook de impact van de corona-crisis aan bod. De zeven belangrijkste trends: het toenemend personeelstekort, technologische innovatie, circulaire economie, geopolitieke uitdagingen, samenwerking tussen machinebouwers en opdrachtgevers, en ontwikkelingen in afzetmarkten. De Machevo-leden gaven in de enquête ook inzage in hun omzetontwikkeling en omzetprognose.

Captains of Processing

Op basis van de vorige editie verwacht de organisatie een levendige discussie tussen de deelnemers en het opiniepanel met vertegenwoordigers uit de chemie en voedingsmiddelenindustrie. Maar de aanwezigen krijgen ook volop gelegenheid om onder het genot van een uitstekend diner persoonlijke ervaringen te delen en van gedachten te wisselen.

Aanmelding

Deelname staat open voor leden van de Machevo & Bulk Vereniging maar u moet u wel van te voren aanmelden. De tegemoetkoming in de kosten van het Captains of Processing Dinner bedragen 45 euro per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.