Nieuws
TurboVac iR voor R&D en industriële toepassingen

Met de TurboVac iR-varianten lanceert vacuümfabrikant Leybold een nieuwe turbomoleculaire pompserie.

TurboVac iR

“De iR-modellen vervangen de voormalige TurboVac ClassicLine-pompen en voldoen bijvoorbeeld aan de eisen van onze high-end onderzoeksklanten”, vat de verantwoordelijke productmanager Petr Lastovicka. samen.

Het ontwerp voorziet inflexibele bediening op afstand van drie meter tot afstanden van één kilometer. “Voor omgevingen met een hoge tot zeer hoge ioniserende straling bieden we speciale kabellengtes tot 200 meter. Maar gebruikers kunnen ook eigen kabels aansluiten”, legt productmanager Petr Lastovicka uit.

TurboVac iR voor R&D en industriële toepassingen

Toepassingen

Petr Lastovicka: “We kunnen de TurboVac iR-pompen aanbieden in combinatie met onze ionenpompen en NEG-pompen.“

Hij past de i eco-systemen werkt met accessoires en de software LeyAssist. De TurboVac iR ondersteunt ook alle relevante communicatiemogelijkheden van de TurboVac I, USB, 15-pins digitale I/O en alle seriële en veldbusopties van de Turbo. De geïntegreerde drive-controller herkent het pompmodel automatisch en past zich onmiddellijk aan de specifieke bedrijfsmodi aan.

Verschillende maten

Het assortiment dekt volledig alle bestaande leden van de familie met pompsnelheden van 90 tot 950 l/s. Tegelijkertijd zal Leybold achtereenvolgens het assortiment accessoires van ondersteunende controllers en kabelopties uitbreiden om te voldoen aan de behoeften van klanten aan extra kabellengtes en intelligente oplossingen. De intelligente Controller Turbo Drive 500eC verscheen in april de maten 1350 en 1450 volgen in het derde kwartaal van 2022 samen met de krachtigere controlleroptie om nog langere kabellengtes te realiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.