Nieuws
Tube&wire parallel aan metav

Nu Duitsland ook geen coronabeperkingen meer kent, gaan ze goed los daar. Zo vinden 20-24 juni zowel Tube&wire als de Metav plaats in Düsseldorf Messe. De bezoeker krijgt in een oogopslag alles op het gebied van buizen en pijpen. Van grondstof, via gereedschap tot aan eindproduct.

Tube & wire 2022

De combinatie Tube (internationale buizen-pijpenvakbeurs) en wire (internationale vakbeurs voor draad en kabel) vormt een tweejaarlijks terugkerend ritueel. Maar door corona en de bijbehorende beperkingen schuift de agenda nu in elkaar. Vandaar na bijna vier jaar de deuren weer open kunnen en dat Metav gezellig aanschuift. 14 volle hallen dus in Düsseldorf waar ook de nieuwe ontvangsthal nu kan worden ingezet. Wire houdt zich op in zeven hallen en tube in zes. Metav vindt de bezoeker in hal 16. Overigens vonden de drie beurzen in 2008 ook al eens parallel plaats.

Internationaal

Uiteraard schuiven er geen Russische exposanten aan, net zo als Düsseldorf Messe ook de Russische beurzen opschort. Wel zo’n zeven standhouders uit India en China van de totaal 1442 aan de wire-kant en 1242 voor Tube. Exposanten komen vooral uit Duitsland maar ook Italië, Oostenrijk, de Benelux en Frankrijk zijn goed vertegenwoordigd. Bij de bezoekers staan ook nog Turkije en Polen op het herkomstlijstje en aan de Tube-kant ook nog de UK.

Naast de automobielindustrie en de chemie komen olie- en gasgeïnteresseerden naar Tube&wire. En omdat zowel de eerste als de laatste wat achterblijven in activiteiten verwelkomt de organisatie de waterstofsector met open warmen. Vooral voor de draadindustrie een nieuwe uitdaging.

Eco Metals en Startups

Voor het eerst kunnen bezoekers mee wandelen langs exposanten die milieuvriendelijke producten, producties en processen presenteren.

Er komt ook een speciaal start-up-paviljoen.

Aan de Tube-kant staan Nederlandse exposanten als Quaker Houghton (neemt ook deel aan wire) , Nibro en Tata Steel. Aan de wire-kant ook de Noord Nederlandse Draadindustrie BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.