Nieuws

Topdrukte op de Wots/IP-stand van Spin Pompen

Topdrukte op de Wots/IP-stand van Spin Pompen

“Met ruim 200 bezoekers op onze stand kijken wij terug op een bijzonder succesvolle Wots/IP”,  aldus Emile Koster, directeur van Spin Pompen.

Topdrukte

Hij vervolgt: “Als je bedenkt dat wij dit jaar een bescheiden stand van 25 m2 bemanden, voelen we ons zeker trots op het resultaat. Naast de getoonde pompoplossingen denk ik dat de opvallende uitstraling van onze stand, in combinatie met de gunstige ligging, bijdroegen aan de grote aanloop. Ondanks onze uitgebreide bezetting van minimaal vijf personen konden we op sommige momenten niet iedereen persoonlijk te woord staan.”

 

Spin Pompen

Bezoekers van de stand reageerden enthousiast op de gepresenteerde hygiënische pompen en systemen. Ze toonden veel interesse in de SLH-4G-6000 pomp van Bornemann, de grootste Ehedg-gecertificeerde spindelpomp op de markt.

Ook de hygiënische Mouvex oscillerende zuigerpompen kregen volop aandacht van de bezoekers vanwege de aanzienlijke besparing die voedingsproducenten daarmee kunnen behalen. De hygiënische, dynamische mixer Dosymix trok de aandacht door de oplossing van producent PCM om twee viskeuze vloeistofstromen zonder shear of beschadiging homogeen te mengen.

 

Bedankje aan bezoekers

“Het succes tijdens de beurs toont voor mij aan dat ons hoogwaardige, hygiënische pompenpakket en onze aanpak goed aansluiten bij de huidige behoeftes en uitdagingen van de voedingsmiddelenindustrie in Nederland en België”, voegt de heer Koster toe. “En ik bedank alle bezoekers van onze stand dan ook van harte voor hun interesse, vertrouwen en enthousiasme.”

Geïnteresseerden die geen kans zagen WoTs/Industrial Processing te bezoeken, kunnen de informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hygiënische verdringerpompen en vatenledigers alsnog krijgen via de specialisten van Spin Pompen op tel. 0592-61 41 21.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.