Nieuws
Tien jaar CLP
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Koninklijke Groote Industrieele Club op de Dam in Amsterdam vormde het decor voor het tienjarig bestaan van de CLP (Contactgroep Leveranciers Pompen).

Doel CLP

Het oorspronkelijke doel bij de oprichting, zo vertelde Dolf Eendenburg de toehoorders nog maar eens, was het kennisniveau verhogen en mensen warm maken voor techniek.

Dat laatste werd op de jubileummiddag in praktijk gebracht door Gerard Jägers van Tata Steel, Jan Brouwer van Microsoft en Willem Sederel als warm pleitbezorger van biobased.

 

Trends van morgen

Gerard Jägers, Manager Energie Efficiency voor Tata Steel IJmuiden ging in op de zoektocht om in de CO2-intensieve staalindustrie de uitstoot te verminderen.

Jan Brouwer, Business Group lead Dynamics & spokesperson Agriculture and Food sprak over de digitalisering in de voedingsmiddelenindustrie.

Willem Sederel, Member of the Board Biobased Delta – Biobased Circular Business Platform duidde de kansen voor de groene chemie in Nederland. Het ging van staal, wel of niet recyclet tot aan big data en de verschillende vormen die biobased in ons land aanneemt.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje onder het genot van de klanken van een kwartet.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.