Nieuws
Taggen van flensinspecties, shutdowns en reparaties

Brady heeft een goed zichtbare en betrouwbare tag voor flensen ontwikkeld met afscheurbare stroken om de verschillende fasen van shutdowns, flensinspecties, lektesten en reparaties gemakkelijk te herkennen.

Goed zichtbaar en efficiënt

De kleurrijke uitvoering van de flenstag in hoge resolutie geeft hem maximale zichtbaarheid. Het volledig te verpersonaliseren maakt hem efficiënt in het gebruik voor talrijke toepassingen. Het flexibele aantal stroken op de tag geeft het benodigde aantal inspectie- en herstellingsfasen aan. Met perforaties kan de gebruiker de stroken op de tag makkelijk afscheuren om de verschillende fasen van het inspectie/reparatieproces te duiden.

Beide zijden

De gebruiker kan de tag aan beide zijden beschrijven of van instructietekeningen voorzien. Elke tag heeft een voorgesneden opening voor gemakkelijke bevestiging aan een flens of voor andere toepassingen op de werkplek.

De ter plaatse te gebruiken BradyPrinter i7100 herkent de gepersonaliseerde tags en kan open velden in het ontwerp vullen met specifieke informatie over de flens, site of andere informatie.

De nieuwe tag voor flensen is gemaakt van industrieel label- en tagmateriaal dat is bestand tegen een groot aantal chemicaliën en vetten. De tag scheurt niet gemakkelijk om te voorkomen dat tagstroken onopzettelijk worden verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.