Nieuws

SPX FLOW opent testcentrum Zuidoost-Azië

SPX FLOW opent testcentrum Zuidoost-Azië

SPX FLOW opende onlangs een testcentrum in het Indiase Pune waar klanten de voeding- en gezondheidsproducten van het bedrijf kunnen testen en valideren. Dat versnelt het proces en elimineert transportkosten voor testen en valideren in Europa of de VS.

Testcentrum Zuidoost-Azië

De Pune Design Center verbetert de huidige, wereldwijde capaciteit voor validatie van hygiënische pompen en kleppen. Maar het biedt ook nieuwe mogelijkheden voor functietesten voor homogeniseerders en warmtewisselaars. Bovendien kunnen klanten de IOT-technologie van de SPX Flow producten en systemen testen en valideren. Dit testproces simuleert veldcondities om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het proces bij eindgebruikers te staven.

Naar verwachting levert het Indiase testcentrum 20 procent reductive op in time to market.

De 27.000 m2 herbergt nu productie en R+D onder een dak. Daarmee brengt het diverse oplossingen dichter en sneller bij de klant.

“Deze significante investering onderschrijft SPX FLOW’s band met de snelgroeiende regio. We brengen ontwikkelingen dichter bij de klant in uitdagende markten”, Rajendra Karandikar, bedrijfsleider in het centrum.

Het nieuwe gebouw kreeg duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.