Nieuws

SPS over slimme en digitale automatisering

SPS over slimme en digitale automatisering

Van 8- 10 november 2022 vindt in Nürnberg de SPS plaats. 1.100 exposanten, waarvan 30 procent buiten Duitsland tonen hun oplossingen en producten voor slimme en digitale automatisering. Dit keer een fysieke beurs met parallel een digitaal platform dat al een week eerder aftrapte.

SPS

Op SPS vindt de bezoeker drive- en controltechnologie, sensortechnologie, krachtbronnen, hardware infrastructuur tot aan software. Partijen als Siemens, Phoenix Contact, Rittal, Beckhoff en Bosch Rexroth staan er. Maar ook innovatieve start-ups.

Het lezingenprogramma gebeurt live in hal 3 en online. Het gezamenlijke VDMA/ZVEI technologische platform behandelt onderwerpen als digitale transformatie/Industrie 4.0, Industriële communicatie, cyber security, AI en duurzaamheid. Ook online biedt netwerkmogelijkheden.

Automation meets IT

In hal 6 kunnen bezoekers op de stand Automation meets IT bij zo’n 16 exposanten persoonlijk advies krijgen. Dan draait het om asset management, cloud-gebaseerde diensten, predictive maintenance en OPC UA.

En op 9 november 2022 gaat Minister President Dr. Markus Söder in op de uitdagingen in het geopolitieke klimaat.

SPS 2023 vindt opnieuw plaats in Nürnberg en dan van 14 – 16 november 2023.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.