Nieuws
Spin Pompen beste Mouvex-distributeur 2017 van Noord-Europa

Spin Pompen is onlangs door de Pump Solutions Group (PSG) uitgeroepen tot Best distributor 2017-Northern Europe voor de Mouvex oscillerende zuigerpompen. Dick Kieneker, de Sales Manager van Spin Pompen B.V., nam op 6 februari jl. de Award in ontvangst van Philippe Leguay, de Regional Sales Manager Northern Europe van PSG.

Beste verkoopresultaten

Elk jaar beloont de Pump Solutions Group, waar de fabrikant Mouvex deel van uitmaakt, de Noord-Europese distributeur met de beste verkoopresultaten en meest dynamische marktbenadering.  “Deze award heeft Spin Pompen meer dan verdiend”, aldus Philippe Leguay. “De distributeur heeft zich het afgelopen jaar niet alleen weten te onderscheiden door een sterke inzet en omzetgroei in Nederland en België. We willen Spin Pompen ook belonen voor haar uitgebreide markt- en productkennis en grote toegevoegde waarde bij elk project in de voedingsmiddelenindustrie. Door continu mee te denken, zowel met klanten als met ons als fabrikant, stelt Spin Pompen Mouvex in staat om foodproducenten optimaal te bedienen en het succes van de oscillerende zuigerpomptechnologie te vergroten.”

Mouvex oscillerende zuigerpompen

Dick Kieneker van Spin Pompen reageerde enthousiast op de uitreiking van de Mouvex-prijs. “Ik ben heel blij met deze onderscheiding en natuurlijk ook trots op de goede resultaten die wij in 2017 met de Mouvex pompen hebben behaald, zowel in Nederland als in België.” “Wij merken dat de Mouvex oscillerende zuigerpompen een echt begrip zijn geworden in de markt van hygiënische verdringerpompen. Steeds meer producenten van voedingsmiddelen zijn overtuigd van de voordelen van dit unieke pompprincipe. Ook zien we dat foodproducenten veel interesse tonen in Product Recovery: de mogelijkheid om met een Mouvex pomp het verlies van kostbaar restproduct in leidingen met 60 tot 80 procent te verminderen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.