Nieuws

Software voor optimaal centrifugaalpompontwerp

Software voor optimaal centrifugaalpompontwerp

VSX – Vogel Software integreerde nieuwe functies voor een optimaal ontwerp en karakteristieke berekening van centrifugaalpompen en voor de presentatie van het aanbod met de release.

Software

“Met de ontwikkeling van de nieuwste versie van Spaix richten we ons op verdere verbeteringen ingegeven door gebruikerservaring”, aldus Managing Director Hanns-Henrik Vogel over de nieuwe presentatie.

Hij vervolgt: “We implementeerden een groot aantal verzoeken van klanten. Zowel wat betreft de optimalisatie van de programmaprestaties als een verscheidenheid aan detailverbeteringen aan de gehele toepassing. Naast nieuwe functies biedt de 2021-release ook verbeterde functies die de pompselectie optimaliseren.”

Optimaal centrifugaalpompontwerp

Zo vereenvoudigde de selectie voor elektromotoren volgens de energie-efficiëntieklassen. Hierdoor kunnen gebruikers de gewenste efficiëntieklasse voor de schijfselectie opgeven ongeacht de fabrikant en de motorserie. Andere nuttige functies breiden de standaardscope van het programma uit met versie 2021. Naast de Spaix Engine Sizer noemt de leverancier de kabelselectie en de Geo-Location-functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.