Nieuws

SMM-webinar week bij Hoyer Motors

SMM-webinar week Hoyer
Fotograf : Michael Zapf

Van 2 tot en met 5 februari vindt de SMM Digital 2021 plaats. Hoyer Motor combineert de aanwezigheid op deze beurs met maritieme technologieën met hun eigen ‘Webinar Week’.

SMM-webinar Hoyer Motors

In elf digitale, maritieme webinars kan de bezoeker kennis vergaren over de Chinese Marine Market Outlook, Classification & Testing, Energy Efficient Marine Motors, Deck Machinery, Explosion Proof aandrijvingen, aandrijvingen met frequentieregelaars en nog meer.

 “Bij Hoyer Motors keken we uit naar ontmoeting met onze maritieme zakenpartners. Met het niet doorgaan van een fysieke SMM in Hamburg bieden we in plaats daarvan online maritieme inzichten en netwerken aan,” vertelt Ketil Vesterlund, CCO Hoyer Motors.

Zo hoopt de fabrikant toch een aantal van de business partners te ontmoeten. “We hopen echt dat de maritieme markt het initiatief zal verwelkomen. Ons maritieme team staat enthousiast klaar om nieuwe en bestaande klanten te woord te staan. En ondanks het virtuele karakter geloven we sterk in dit soort interactie in de markt,” aldus Vesterlund.

SMM-webinar week Hoyer
Maarten de Beun geeft twee webinars over Deck Machinery en over Brake Motors. (Foto: Aandrijftechniek)

Virtueel Deens paviljoen

Al ‘wandelend’ over de digitale, maritieme beurs maakt de bezoeker in The Virtual Pavilion van Denemarken kennis met de digitale stands van 35 Deense bedrijven. Hier staan naast Hoyer Motors andere bedrijven klaar om markt- en productnieuws te presenteren.

Op de Hoyer stand kunt u het Hoyer maritieme team ontmoeten en met hen communiceren. Naast live ‘avatars’ kunt u via videogesprekken of live chatten met de standhouders. Registreer u hier gratis.

Wilt u meer informatie over de webinars of deelname van Hoyer Motors aan het Virtual Danish Pavilion neem dan contact op met Hoyer via webinars@hoyermotors.com of uw vaste Hoyer contactpersoon.

U kunt alle webinars volgen op Microsoft Teams en u kunt directe links voor de verschillende webinars vinden op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.