Nieuws
Slangenpomp met 12-24V DC-voeding voor mobiele toepassingen

Voortbouwend op de Qdos-serie chemische slangenpompen brengt Watson-Marlow Fluid Technology Group (Wmftg) een versie voor mobiele en afgelegen toepassingen op de markt. Aandrijving kan namelijk met een 12-24V DC voedingsbron.

Slangenpomp

De nieuwe Qdos slangenpomp helpt elke gebruiker die om een nauwkeurige, goed geregelde doseerpomp vraagt op plaatsen waar netspanning niet binnen bereik of praktisch in het gebruik is.

Ze bevorderen de productiviteit en verminderen chemisch afval via nauwkeurigere, lineaire en herhaalbare dosering. Hierdoor kunnen Qdos-gebruikers chemische kosten verlagen als ze moeilijke vloeistoffen doseren of wanneer druk, viscositeit en het gehalte vaste stoffen verschilt. Het vermogen in combinatie met slangenpomptechnologie zorgt voor nauwkeurige, continue, vlotte doorstroming voor het optimaal mengen van vloeistoffen.

Mobiele toepassingen

De nieuwe 12-24V DC-versie leent zich voor afgelegen statische en mobiele met accugevoede toepassingen. Denk aan coating van zaden en irrigatie van gewassen, waterzuivering/bemonstering op afstand, zuivering van drinkwater en pompwerkzaamheden op vrachtwagens.

Op afgelegen locaties kan de pomp werken op accu’s die via zonnecellen, andere duurzame energiebronnen of scheidingsrelais worden opgeladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.