Nieuws
Schneider Electric lanceert Micro Data Center Xpress-serie

Schneider Electric introduceert de Micro Data Center (DC) Xpress-serie van connected apparaten. Deze oplossing vergemakkelijkt en versnelt het bouwen en implementeren van micro-datacenters. Daarbij levert het kostenefficiëntie op.

Datacenter en beheerssoftware in een

De IT-apparatuur is zo ontworpen dat het voor verzending geïnstalleerd kan worden door de klant, partner of system integrator. De Micro DC beschikt over de complete, fysieke infrastructuur van een datacenter en beheersoftware in een zelfstandige en veilige behuizing. Micro DC Xpress is ideaal voor edge- en IoT-toepassingen waarbij de snelheid van implementatie, betrouwbaarheid en beveiliging essentieel zijn.

Open IoT-platform

De Micro DC Xpress is gecertificeerd door toonaangevende IT-leveranciers en maakt gebruik van Schneider Electric’s Data Center Infrastructure Management (DCIM) software suite; StruxureWare for Data Centers. Het is gebouwd op het onlangs gelanceerde open IoT-platform EcoStruxure. Het systeem kan geïntegreerd worden in een al bestaand IT-monitoringsysteem van een klant of in een remote monitoring management systeem van een managed service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.