Nieuws

Rubix neemt Bedu Pompen over

Rubix neemt Bedu Pompen over
Op de foto: Van links naar rechts: Ron Bijen (Bedu), Paul van der Rest (Rubix), Marco Breunissen (Bedu) en Bjorn Emonts (Rubix).

Met de overname van Bedu Pompen breidt Rubix haar Benelux-flowcapaciteit uit.

Bedu

Bedu Pompen, opgericht in 1981 levert industriële vloeistofpompen aan de chemische-, voedingsmiddelen-, algemene industrie en de afvalwaterbranche. Er werken 35 medewerkers. De huidige aandeelhouders blijven het bedrijf leiden. Marco Breunissen zal de rol van Business Unit Manager opnemen en rapporteert aan Bjorn Emonts (Rubix Director Fluid Power & Flow). Ron Bijen blijft Operations Manager.

Rubix

Paul Van Der Rest, CEO Rubix Benelux & Nordics: “We verheugen ons de nieuwe collega’s van Bedu Pompen te mogen verwelkomen in de Rubix-familie. Deze acquisitie zal onze capaciteiten in onze flowdivisie verder ontwikkelen. Dit voortbouwend op onze eerdere acquisities van EFC (Filtratie) en Geeve (Hydrauliek). De sterke aanwezigheid in het industriële-, en afvalwatersegment van Bedu ondersteunt een natuurlijke uitbreiding van het aanbod aan onze bestaande klantenkring. Zowel voor industrieel onderhoud, reparatie en revisie.”

Uitbouwen

Marco en Ron vullen aan: “Deze overeenkomst vormt een geweldige kans voor ons om de ontwikkeling van het bedrijf voort te zetten. We kunnen zo verder bouwen op ons succesvolle trackrecord. De combinatie van onze technische expertise met de leidende marktpositie van Rubix in de Benelux, biedt Bedu Pompen aanzienlijke groeimogelijkheden in toekomst.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.