Nieuws
IJskoud en ROVC starten opleiding koeltechniek

Op dinsdag 17 januari 2023 vindt in Dordrecht de officiële opening van het derde TechCenter van ROVC plaats. Het nieuwe pand aan de Calandstraat 61 telt dertien theoriezalen en 500m2 aan practicumruimte.

Een leven lang leren

Aanwezigen op 17 januari 2023 krijgen een rondleiding en kunnen diverse demonstraties volgen op het gebied van veiligheid (ATEX en NEN), industriële automatisering, meet- en regeltechniek, onderhoudstechniek en elektrotechniek. Ook lanceert het bedrijf NEN 9140, genaamd Elektrisch aangedreven werktuigen. Diverse partners uit de industrie en de maritieme sector gaan met elkaar in gesprek over de meerwaarde van praktijkleren voor technisch Nederland.

ROVC

Onlangs verhuisde ROVC haar derde TechCenter van Rotterdam naar Dordrecht. In Rotterdam ontbrak het aan uitbreidingsruimte voor het alsmaar stijgende aantal cursisten dat ROVC opleidt in de regio. Nu kunnen op jaarbasis enkele honderden extra cursisten een opleiding volgen.

John Huizing, directeur van ROVC legt trots uit: “Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om cursisten nog beter te bedienen. De verhuizing naar Dordrecht onderstreept het groeiende aantal cursisten in die regio. Het nieuwe pand biedt ons de ruimte om aan deze vraag te voldoen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze klanten, partners, leveranciers en andere geïnteresseerden in Dordrecht ons derde TechCenter feestelijk te openen en afsluitend het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het belooft een feestelijke én leerzame dag te worden.”

Aanmelden officiële opening

De opening van het TechCenter vindt plaats op dinsdag 17 januari 2023 aan de Calandstraat 61 in Dordrecht. De ontvangst begint om 15.00 uur en afsluitend kunnen een (nieuwjaars)borrel drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.