Nieuws

Rovc groeit en opent vestiging in Rotterdam

Rovc groeit en opent vestiging in Rotterdam

Rovc opent op 1 januari haar nieuwe vestiging te Rotterdam. De vraag naar technisch personeel is groot in de regio en dat vraagt om praktijkgerichte, technische opleidingen aldus het opleidingscentrum.

 

Industrie 4.0

De traditionele monteur heeft de kennis nog niet in huis om ontwikkelingen als Industrie 4.0 in zijn werkzaamheden te integreren. Dit betekent dat hij zich op dit gebied moet ontwikkelen door middel van bijscholing. Daarnaast komt duurzaamheid hoog op de agenda te staan komend jaar. Om de energiedoelstellingen te behalen, is het zaak dat technici worden bijgeschoold in duurzame technieken.
De eerste cursus start op 15 januari 2018 op de Sheffieldstraat 29-31 te Rotterdam.

Groei

John Huizing, directeur bij Rovc: “Onze groei heeft ertoe geleid dat we op zoek zijn gegaan naar uitbreidingsmogelijkheden. Rotterdam loopt voorop op het gebied van techniek en de regio kenmerkt zich door een grote vraag naar technici. De nieuwe vestiging in Rotterdam biedt daarom kansen voor ons als technisch opleider en daarmee ook voor de technische sector. Met de opening van de nieuwe Rovc-locatie hopen we te kunnen voorzien in de vraag naar praktijkgerichte, technische opleidingen en goed opgeleid technisch personeel in deze regio.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.