Nieuws
Rosemarie Suurland en Paul Bronstring in dienst bij Wilo Nederland

Rosemarie Suurland trad onlangs in dienst bij Wilo Nederland als Sales Area Manager Midden Nederland. Paul Bronstring bekleedt sinds kort de functie van Manager Service & Advice bij hetzelfde bedrijf.

Rosemarie Suurland

Rosemarie Suurland en Paul Bronstring in dienst bij Wilo Nederland

Rosemarie Suurland startte haar technische sales loopbaan bij een leverancier in infra- en installatiemateriaal aangevuld met ervaringen bij een kunststof leidingspecialist voor aannemers en installateurs waar zij over voor-gemonteerde systemen adviseerde. Na jaren aan de groothandelszijde versterkt zij sinds kort het team van Wilo Nederland. Hier is zij als Sales Area Manager verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het genereren van new business. Ze geeft klanten technische adviezen over pompen en pompinstallaties voor de gebouwentechniek. 

Paul Bronstring

Paul Bronstring begon zijn carrière als technisch-commercieel medewerker op het gebied van intern transport, bedrijfsuitrustingen, veiligheid en milieu. Daarna vervulde hij zes een functie op het gebied van verkoopmanagement binnen de elektrosector. De laatste vijftien jaar werkte Paul bij een technische groothandel waar hij eerst twee vestigingen leidde om uiteindelijk een aantal jaren de rol van Senior Product Manager HVAC te vervullen.

Nu als manager Service & Advice coacht hij het serviceteam van Wilo Nederland en leidt hij de verdere groei van de serviceafdeling en de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.