Nieuws

Rondje Nederland voor inspiratie

Rondje Nederland voor inspiratie

Afgelopen donderdag twee mooie pompbedrijven bezocht. Even met elkaar om tafel verschaft helderheid over hoe we elkaar kunnen versterken. Ik sloot de dag af bij het Captains-of-Processing-diner met een inspirerende discussie.

Rondje Nederland

Als niet-technisch persoon kijk ik altijd graag bij bedrijven achter de voordeur. Je wordt er niet dommer van. Zo ook afgelopen donderdag. cavitatie dat het koestert om te laten zien hoe het niet moet.

De tweede zit in een pand dat vanuit een pompontwerp tot stand kwam. Leuk om de verhalen te horen. En goed dat wij ook konden vertellen waar we mee bezig zijn. Zoals de nieuwe mogelijkheden van advertorials en de extra opties in nr. 4 rondom Pumps & Valves.

Inspiratie

Daarna door voor het Captain of Processing Diner, georganiseerd door ons zusterblad Bulk, Easyfairss en Machevo. Jos Verleg, hoofdredacteur van Bulk verdiepte zich in de trends van dit moment en benoemde de vier hoofdthema’s. Aan de hand van stellingen discussieerden de aanwezigen vervolgens daarover: personeelsschaarste, productietechnologie, circulaire economie en partnerschappen. Het initiatief vond voor de eerste keer plaats maar de aanwezigen vonden het voor herhaling vatbaar. Er vlogen heel wat ideeën door de zaal en er werden zelfs al nieuwe partnerschappen gesmeed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.