Nieuws

Robuuste, motorgedreven doseerpompen van OBL

Robuuste, motorgedreven doseerpompen van OBL

Bedu presenteert van OBL, onderdeel van het Amerikaanse Idex-concern een nieuwe serie robuuste, motorgedreven doseerpompen, de Blackline-Pro-serie.

Doseerpompen

Bij deze serie kan de gebruiker uit tien manier kiezen om de pompen te laten functioneren. Dat varieert van constante dosering, batchdosering tot aan pauzedosering. Daarnaast kan hij kiezen voor een in te stellen weekprogramma, aansturing met een analoog 4-20 mA signaal of een analoog 0-10 Volt signaal. Ook de PPM, het pauzepercentage, het aantal milliliters per hoeveelheid en pulsaansturing zijn voorzien.

De capaciteit bedraagt tot maximaal 800 liter per uur bij een druk tot maximaal 100 bar. De pompkop is 90 graden draaibaar ten opzichte van het display.

Verdere functies

Het manueel instellen van de slaglengte varieert van 0 tot 100 procent. Het driekleurendisplay vertelt in welke fase de pomp zit. Blauw is in bedrijf, geel betekent een waarschuwing en rood geeft een alarm weer.

Een USB-aansluiting dient voor uitlezing van de parameters en de statistieken en mogelijkheid tot inlezen van de parameters. Daarnaast staan een aansluiting voor niveausignalering en een aansluiting voor slagenteller de gebruiker ter beschikking.

De pompen zijn voorzien van een Modbus-aansluiting RS485; 4-20mA output + relaissignaal; analoge 4-20mA input (PLC/Flowmeter/pH sensor), twee digitale inputsignalen (ON/OFF en pulscontrole)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.