Nieuws

RFID-oplossingen voor GEMÜ-membranen

RFID-oplossingen voor GEMÜ-membranen

De nieuwe TIP 2.0 van afsluiterfabrikant GEMÜ beschikt over de geoptimaliseerde optie om Industry 4.0 communicatie met membranen mogelijk te maken. Het gebruik van RFID-chips in combinatie met Conexo biedt eenduidige identificatie van membranen eenduidig en uitlezen van relevante gegevens.

RFID-oplossingen

In plaats van de RFID-chip te plakken in de membranen beschikt de TIP 2.0 over een doorontwikkelde en geoptimaliseerde bevestigingsmethode. De houder van hoogwaardige kunststof beschermt de er in liggende chip tegen invloeden van buitenaf en komt tijdens de productie vast in het membraan. De rode kleur zorgt voor snelle en eenduidige herkenning. Met de Conexo-pen leest de gebruiker hem uit.

Membranen

In technologisch opzicht levert dit systeem een belangrijke bijdrage aan het minimaliseren van de kosten, onder meer bij de uitwisseling van gegevens. Daarnaast staat het door de optimale beschikbaarheid van de structuren en de uitvoerige documentatie garant voor een efficiënte toepassing. Het concept en het ontwerp van de TIP 2.0 bieden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden, die veel verder gaan dan het gebruik in membranen.

Vanaf nu rust GEMÜ de GEMÜ-membranen met code 17, code 19, code 54 en code 5M uit met de TIP 2.0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.