Nieuws

Pumps & Valves Antwerpen en Maintenance gaan door

Toch geen Pumps & Valves Antwerpen in 2020

Easyfairs kreeg afgelopen week een GO van de Belgische regering. Dus gingen ze aan de slag met de voorbereidingen van Maintenance en Pumps & Valves Antwerpen begin oktober 2020.

Pumps & Valves

De procesindustrie en de wereld van productiegericht onderhoud staan niet stil. Dus wie op de hoogte wil blijven van de voornaamste innovaties in deze industrie, reist op 7 of 8 oktober 2020 af naar Antwerp Expo. Dan vindt daar Pumps & Valves en Maintenance plaats. Een boeiende duobeurs voor industrieel onderhoud en industriële vloeistof- en gastechnologie.

Thema’s

Easyfairs enquêteerde de bezoekers van vorige beursedities. Die geven aan een beursbezoek te overwegen vanwege interessante innovaties. Maar Easyfairs destilleerde ook negen thema’s die beursbezoekers in het onderzoek aangaven interessant te vinden. Zoals

Op woensdag 7 oktober 2020 kan de bezoeker aansluiten bij de masterclass Water; Safety; Smart maintenance dankzij artificiële intelligentie, AR/VR en smart connectivity en Food & Beverage. Op donderdag 8 oktober 2020 draait het om de thema’s: Maintenance management; Corrosie Conditiebewaking installaties en Pompsystemen.

Partner Energik organiseert op 7 oktober parallel de Stoomtechniekdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.