Nieuws
Pump Plaza op Maintenance Next 2019 in Rotterdam

Dinsdag 9 april 2019 begint Maintenance Next in Rotterdam Ahoy. U vindt er ook pompennieuws zoals op Pump Plaza in hal 3.

(Petro)chemiepompen

Zo toont Geveke Pompen op het Pump Plaza de Discflo. Deze zogenaamde schijvenpomp zit tussen een verdringerpomp en centrifugaalpomp in. Het werkingsprincipe leent zich voor de (petro)chemie maar staat nog niet bij iedereen op het netvlies. Bezoekers krijgen nu drie dagen de kans hem bij Geveke te gaan bekijken en te laten uitleggen.

Naast de Blueline lobbenpomp toont Börger Benelux op de Maintenance Next haar recent op de markt gebrachte procespompserie Onixline. De pompen kenmerken zich door het robuuste en compacte ontwerp en het eenvoudige onderhoud met het MIP-principe (Maintenance In Place). De verzwaarde lagering maakt het tot een pomp die drukken van 16 bar en temperaturen tot 200 °C aan kan.

Holland Air Pumps komt met de Graco Husky elektrisch aangedreven dubbelmembraanpompen naar Maintenance Next. De voor industriële toepassingen ontworpen pompen combineren de voordelen van een membraanpomp met de eigenschappen van een elektrisch aangedreven pomp.

Predictive Maintenance

Inventflow presenteert de bezoekers van Maintenance Next zijn online servicetool. Vooral in het kader van onderhoud een handige tool om uw pomp te monitoren.

Delta Pompen/Pro Rotating (rotatingexpert) toont zijn expertise bij gebruik van Pro Active Maintenance. Optimaliseren is namelijk beter dan onderhouden. De samenwerking met Delta Pompen BV zorgt ervoor dat Pro Rotating BV het totale plaatje kan verzorgen voor de klant. Van revisie tot aan nieuwlevering van pompen en toebehoren. Het wekt dan ook geen verbazing dat de beide bedrijven samen een stand bemannen op Pump Plaza Maintenance Next.

ABB presenteert een virtual reality-oplossing waarmee u uw onderhoud visueel maakt voor uitvoerders.  

Vacuüm

Leybold biedt een wereldwijd servicenetwerk op het gebied van vacuümdiensten. Zij ondersteunen de gebruiker bij zijn vacuümapparatuur gedurende de gehele levenscyclus met een innovatief en omvangrijk serviceaanbod. Op de beursvloer vertellen ze u er meer over.

Travaini Pompen Benelux BV presenteert op Maintenance Next de onlangs in Nederland geïntroduceerde de TRVX 65 vacuümpompenserie. Die heeft een maximale capaciteit van 535 m3/uur en een eindvacuüm tot 33 mbar(a). De nagenoeg isothermische compressie maakt hem geschikt voor bijna alle gassen en dampen.

Werken uw vacuümpompen onder optimale bedrijfsomstandigheden? Zijn er tekenen van slijtage die invloed hebben op uw productieprocessen? Haalt u nog steeds het vastgestelde vermogen? Met de gratis Busch VacuümCheck ontvangt u een beschrijving van de status van uw vacuümpompen volgens een standaard testprocedure. Op de Busch-stand kunnen ze u er alles over vertellen.

PumpPlaza avondopenstelling

Elke dag trekt iemand van DdVMedia, organisator van Pump Plaza een bezoeker die de nieuwste GoPro wint. Op woensdagavond 10 april, dan sluit de beurs ook pas om 21.00 uur verzorgt Pump Plaza een uitgebreid buffet waarbij ook de vegetariërs aan hun trekken komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.