Nieuws
PUMP PLAZA in Utrecht telt 13 pompgerelateerde bedrijven

DdV media, tot vier jaar geleden eigenaar van PompNL organiseert op de komende Wots/IP voor de achtste keer het PUMP PLAZA. In hal 8, stand D050 bundelen 13 deelnemers hun krachten op een gezamenlijk ‘pompenplein.’ Elke dag sluiten ze af met een happy hour en een mooie verloting.

PUMP PLAZA

Van 27-30 september vindt in Utrecht de WoTS plaats. De wereld voor de procesindustrie, Industrial Processing biedt ook plaats aan PUMP PLAZA. Op stand D050 in hal 8 tonen de volgende bedrijven hun producten.

Auma Benelux; Flux Pompen Benelux; Freudenberg Sealing Technologies; Fristam Pumps;

Geveke Pompen (twee stands); Holland Air Pumps; Kalteren Pompen; KSB Nederland; Leybold Nederland; Spin Pompen; Suurmond; Vogelsang en Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Elke dag begint om 16.00 uur het happy hour met prijsverloting. Bezoekers van de stand maken kans op een audiozonnebril waarbij het geluid via de pootjes van de zonnebril komt en niet via iets in het oor. En een draadloze koptelefoon met Noice Cancelling. Beide van BOSE.

Bezoekers van de stand maken kans op een audiozonnebril waarbij het geluid via de pootjes van de zonnebril komt en niet via iets in het oor. En een draadloze koptelefoon met Noice Cancelling. Beide van BOSE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.