Nieuws
PSG® neemt Dositec Sistemas voor uitbreiding Hydro Systems-portfolio

PSG kondigde onlangs aan dat het de overname van Dositec Sistemas S.L. afrondde.

Uitbreiding Hydro Systems

Dositec levert doseersystemen voor wasserij-, voedingmiddelen- en commerciële schoonmaakbedrijven. Hydro Systems, onderdeel van PSG levert sinds 2015 op exclusieve basis Dositec chemical managementsystemen in Noord-Amerika.

“Dositec is sinds 2015 een waardevolle, strategische partner van Hydro Systems. We zijn dan ook verheugd om deze leider in verbonden technologie onder Hydro’s portfolio van dispenseroplossingen te brengen”, aldus Karl Buscher, President van PSG.

“Deze overname maakt toekomstige groei mogelijk van verbonden systemen en diensten die onze klanten helpen hun activiteiten te optimaliseren.”

“Deze overname versterkt PSG en Hydro Systems. Het vergroot onze product-ontwikkelingsmogelijkheden en stelt ons in staat onze klanten over de hele wereld meer te ondersteunen”, voegt John Goetz, global productmanager van Hydro Systems, eraan toe. We zijn enthousiast over de toekomst van de Dositec productlijn die het wasproces voor onze klanten zal vereenvoudigen en verbeteren.”

Dositec Sistemas

De schaalbaarheid van deDositec commerciële wassystemen maakt ze geschikt voor wasmachines en tunnelwassers van alle maten in industriële en op locatie wasserijen. Dositec’s focus op connected mogelijkheden ondersteunt Hydro Connect. Dat cloud-gebaseerde IoT-platform van Hydro Systems geeft chemie-aanbieders en eindgebruikers een gedetailleerd beeld van was-alarmen, productie-informatie, chemicaliën- en watergebruik, kosten en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.