Nieuws
ProVac 25 jaar op de Ierse markt voor vacuümapparatuur

Het in het Ierse Wexford gevestigde bedrijf ProVac Ltd startte in 1997. Het bedrijf combineert diepvacuümkennis tot vacuümoplossingen en service. En het bedrijf biedt op maat gemaakte ontwerpen. Sinds eind 2021 behoort het elf mensen tellende bedrijf tot de Atlas Copco groep.

Vacuümapparatuur

Ian Dorman, General Manager, ziet het bedrijf op het goede pad. “Sinds de overname door Atlas Copco kan ProVac zijn klanten nog beter bedienen en de marktaanwezigheid van het merk Leybold in heel Ierland verder versterken. Door deel uit te maken van het Leybold EMEA North Customer Centre, kan het regionale ProVac-team lokale ondersteuning bieden. , Het wereldwijde product- en applicatienetwerk van Leybold biedt back up indien nodig. We wijden ons aan de verkoop en het onderhoud van Leybold-producten op de Ierse markt en zien een groot potentieel voor de toekomst.”

ProVac

Kwaliteit en nabijheid van de klant vormen een traditie bij ProVac. Elke in de fabriek opgeleide servicemonteur beschikt over de kwalificatie om het onderhoud en de reparatie van vrijwel elk merk en model vacuümpomp af te handelen. “We beschikken over serviceopties voor alle uitdagingen en budgetten van klanten”, zegt John Whelan, Service Manager. “Of het nu gaat om jaarlijkse preventieve onderhoudscontracten of snelle responsondersteuning. Ons serviceteam staat klaar om klanten up and running te houden en downtime tot een minimum te beperken.”

Gepassioneerde mensen

“Als lokale werkgever willen we gemotiveerde en vindingrijke mensen aantrekken, ontwikkelen en behouden. En diversiteit in alle vormen aanmoedigen. Hoewel ProVac zijn 25-jarige, zakelijke mijlpaal viert, beginnen we nog maar net aan onze people journey”, legt HR-manager Sarah Cogswell uit. “Wij willen een cultuur van levenslang leren, continue feedback en zelfontplooiing bevorderen om het volledige potentieel van mensen mogelijk te maken. Alle medewerkers onderschrijven de ‘missie’ die prestatie- en ontwikkelingsdoelen omvat. Ze nemen daarvoor deel aan onze Performance Enablement-cyclus. We moedigen ook diversiteit op elk niveau van het bedrijf aan. We koesteren een inclusieve omgeving waar iedereen zich verbonden voelt.”

25 jaar

James Delaney startte samen met Helen Delaney, inmiddels met pensioen, het bedrijf in 1997. James ziet spannende tijden voor zich en grote kansen voor zowel klanten als werknemers. “ProVac voelde altijd als een familiebedrijf met een sterke cultuur van innovatie in vacuüm en toewijding aan onze klanten. Sinds we in december bij Leybold in dienst kwamen, konden we onze interne, technische expertise verder uitbouwen en ons team uitbreiden. We introduceren nu gemeenschappelijke processen, diensten en tools die ons efficiënter en effectiever maken. 25 jaar is een enorme mijlpaal die ik de komende maanden graag zal vieren. Met zowel het team als de klanten terwijl we aan het volgende hoofdstuk van het ProVac-verhaal beginnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.