Nieuws

Probleemloos uitdagende media verpompen

Probleemloos uitdagende media verpompen

Egger maakt het met zijn pompontwerpen mogelijk om complexe media verstoppingsvrij met minimale slijtage en constante efficiëntie te verpompen. Denk aan schurende en bijtende vloeistoffen, media met harde vaste delen, chemische en kristallijne suspensies en andere complexe media.

Uitdagende media

Met tientallen, succesvolle implementaties bewijst de pompfabrikant zich al jaren bij het verpompen van industrieel afvalwater, ruwe olie en dierlijk restmateriaal. Het Egger Turo-Principe garandeert dat slechts 15 procent van de verpompte vloeistof in contact komt met de waaier.

Gevoelige delen in het te transporteren medium blijven grotendeels onaangetast. Door de volledig teruggetrokken waaier veroorzaken vaste voorwerpen tot aan de diameter van de drukuitgang en lange vezelachtige materialen geen verstoppingen. En het symmetrische slijtagepatroon van de Turo-waaiers zorgt dat de waaiers mechanisch en hydraulisch in balans blijven tijdens de gehele levensduur. Hij beschikt over een grote vrije doorlaat, ook bij kleine stroomsnelheden. Een lange levensduur (MTBF) garandeert lage levenscycluskosten (LCC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.