Nieuws
Powerflex start nieuwe business unit ‘Hose Services’

Powerflex start officieel op 20 februari 2020 een eigen Hose Center op de locatie in Weesp. Daar helpt het bedrijf klanten met defecte slangen en aanverwante componenten direct. Voor die datum gaat het bedrijf al op pad met een servicebus voor het assembleren en inmeten van slangen op locatie bij de klant, advies en het oplossen van storingen. 

Powerflex Hose Services

Powerflex levert al decennia slangen van Eaton voor uiteenlopende industriële toepassingen, inclusief toebehoren als fittingen, koppelingen, beugels, adapters enzovoorts. Die zijn standaard voorzien van certificeringen als Lloyds, DNV-GL, ABS etc.

Ook voert de technische dienst van het bedrijf al sinds jaar en dag onderhoud uit op zowel klantlocatie als de eigen locatie in Weesp. De servicevraag en de kennis over het belang van kwalitatief hoogwaardige slangen voor toepassing in hydraulische, airconditiong- en andere kritische industriële installaties groeit. Vandaar dat het start met een aparte specialisatie ‘Hose Services’.

24/7 binnen vier uur ter plaatse

Een servicebus rijdt 24/7 in een straal van 50 km rondom Amsetrdam en komt binnen vier uur ter plaatse voor het assembleren en inmeten van slangen op locatie, adviezen en oplossen van storingen. Een tweede bus staat op de planning om ook andere delen van Nederland te bedienen.

Het op 20 februari 2020 nieuw te openen Hose Service Center in Weesp gaat ook reparaties uitvoeren, slangen en koppelingen monteren en vragen beantwoorden.

Kennisdeling

Ter ondersteuning bundelde Powerflex alle kennis, kunde en aanverwante diensten in aanvullende programma’s zoals Total Hose Management, Preventief Onderhoud en Slanginspecties. Die programma’s staan overigens ook de officiële Powerflex-Partners ter beschikking. 

Medewerkers geven ook de training ‘Veilig werken met Hydrauliekslangen en Componenten’ bij Feda. En het bedrijf ontwikkelt in samenspraak met klanten maatwerktrainingen. Bijvoorbeeld over het belang van veilig en schoon werken en het testen van slangassemblages. Voor het uitvoeren van deze testen beschikt Powerflex over een professionele, gecertificeerde testbank inclusief gecertificeerde medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.