Nieuws
Positieregelaars voor eenvoudige en snelle ingebruikname

Met de Sipart PS100 presenteert Siemens een nieuwe positieregelaar die zich kenmerkt door een eenvoudige ingebruikname en hoge robuustheid.

Snelle ingebruikname

Met één druk op de knop kan de gebruiker de Sipart PS100 initialiseren. Hierbij stelt het apparaat zich automatisch in op de aangesloten klep zonder verder noodzakelijke instellingen vooraf. Desgewenst kan de positieregelaar met één verdere druk op de knop voor een specifieke toepassing worden geoptimaliseerd. Net zoals een camera met portret-, sport- of nachtmodus beschikt de positieregelaar over verschillende modi voor nauwkeurige en snelle regeling, gebruik met boosters en andere toepassingen. Op het overzichtelijke display toont het apparaat zijn status in één oogopslag. Met de vier-toetsen-bediening en Namur NE107-ondersteuning kan het apparaat snel en gemakkelijk worden geconfigureerd.

Positieregelaars

De Sipart PS100 is verkrijgbaar in twee behuizingsvarianten: polycarbonaat en aluminium. De bijzonder robuuste en duurzame materialen maken de positieregelaars geschikt voor gebruik in heel zeer zware en agressieve omgevingen. Hij maakt gebruik van moderne, contactloze technologie om de positie van de klep te bepalen. Dat elimineert slijtage en ondersteunt een eenvoudigere en snellere inbedrijfstelling. Hij is uitgerust met een corrosiebestendige geluidsdemper voor toepassing in de chemie- en energiesectoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.