Nieuws

Pomp voor hoog debiet en systeemdruk tot 100 bar

1
Pomp voor debieten tot 66,67 l/min met systeemdruk tot 100 bar

Gather introduceert een pomp voor debieten tot 66,67 l/min met systeemdruk tot 100 bar. De gebruiker kan er pulsatievrij mee doseren, verpompen en circuleren. Van laag tot medium viskeuze, smerende en niet-smerende vloeistoffen. De fabrikant levert ook hem ook voor cryogene toepassingen.

Pomp voor systeemdruk tot 100 bar

De compacte pomp type BG III is hermetisch gesloten. Daarmee biedt hij een betrouwbare, lekvrije oplossing voor extreem hoge tot extreem lage temperaturen. Hun vermogen om hoge systeemdrukken aan te kunnen, maakt ze geschikt voor uitdagende toepassingen, zoals seal units en sample units.

Bij het samenstellen van dit pomptype kan de gebruiker kiezen uit diverse materiaalcombinaties. Voor samenbouw met een aandrijving krijgt hij een rvs-motorhals.

Robuust

Koeling van het magnetisch systeem en de glijlagers gebeurt door interne circulatie. Spoelopeningen en kanalen voor koeling en lagersmering garanderen interne vloeistofcirculatie.

Door het gebruik van chemisch bestendige en andere pompmaterialen als rvs, Hastelloy, titanium, enz. leent de pomp zich voor niet-smerende vloeistoffen. Het robuuste ontwerp verlengt volgens de fabrikant de levensduur. Net als de magneetkoppeling, inwendige circulatie, nauwkeurige fabricage en een tweedelig pomphuis. Hij leent zich voor CIP en op verzoek voor SIP. Spoelen en reinigen gebeurt in de geïnstalleerde toestand (reinigen/steriliseren).

Technische gegevens

Debiet 60-4’000 l/u

Temperatuurbereik -60 tot +300 oC

Viscositeit 0,1 tot 2’000 mPa s (cP)

Verschildruk max. 12,0 bar

Systeemdruk max. 100 bar

1 reactie op “Pomp voor hoog debiet en systeemdruk tot 100 bar

  1. c.a.wulffers schreef:

    Wij zoeken een systeem voor waterdruk tot 100 bar, bij die druk wordt de flow nul maar de druk moet wel in stand blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.