Nieuws
Plant Manager 2021 moet scoren op veiligheid en duurzaamheid

Industrielinqs zoekt plant- of sitemanagers die mee kunnen dingen naar de titel Plant Manager of the Year 2021. Op 1 februari 2021 sluit de inzendtermijn voor de opvolger van Mirjam Verhoeff, Plantmanager 2020.

Plant Manager 2021

De initiatiefnemer organiseert de wedstrijd samen met Vnci, Votob, Deltalinqs, Nogepa en het Havenbedrijf Rotterdam. Kandidaten uit de chemiesector, raffinage, de olie- en gassector en andere procesindustrieën als papier en voedingsmiddelen kunnen meedingen.

Met de verkiezing beoogt de organisatie het imago van de Nederlandse procesindustrie positief te beïnvloeden. Inspanningen en prestaties van fabrieksmanagers te benoemen en te waarderen, draagt daaraan bij aldus Industrielinqs.

Veiligheid en duurzaamheid

De jury beoordeelt de kandidaten op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en duurzaamheid. Maar maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden spelen een rol. De kandidaten stellen zich in de loop van 2021 voor via interviews in onder andere Petrochem en Chemie Magazine en de finalisten maken daarnaast een videoreportage.

Aanmelden

Tijdens het congres Deltavisie 2021 in juni presenteren de finalisten zich aan het publiek en valt de definitieve beslissing welk nieuw boegbeeld de industrie een jaar lang mag vertegenwoordigen. Kandidaten kunnen tot 1 februari 2021 worden aangemeld onder vermelding van naam, contactgegevens en de redenen van aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.