Nieuws
Pirtek rijdt met 100 servicewagens in de Benelux

Pirtek Groningen ontving onlangs de 100e hydrauliekservicewagen van Pirtek in de Benelux. Trotse eigenaar/directeur Henry Greuter nam de sleutel in ontvangst uit handen van Ge Raadtgever van Mercedes Benz Dealerbedrijven.

100 servicewagens

Pirtek toont met deze omvang van het wagenpark aan met spoed op locatie te gaan in de Benelux voor het vervangen van defecte hydrauliekslangen. In geheel Europa rijden ruim 800 servicemonteurs rond om de stilstand van klanten als gevolg van storingen te minimaliseren.

Binnen een uur

Pirtek hanteert de claim ‘binnen een uur op locatie’ en stilt zich ten doel dit waar te maken, ondanks de groeiende vraag. Op de kaart staan de 22 centers als uitvalsbasis in de Benelux. Maar het aantal stationeringslocaties ligt in de praktijk veel hoger omdat iedere servicewagen continue onderweg is en zo meteen kan reageren op een oproep.

In de zuidelijke regio van België met zware graaf- en transportmachines in de mijnbouw voert de servicedienst een aangepast assortiment aan hydrauliekslangen en -koppelingen om ook deze markt te bedienen. Een extra zware mobiele hydrauliekpers kan slangen tot een diameter van 4”op locatie persen.

Pirtek

Harald Overwater, Algemeen directeur Pirtek Benelux: “De kracht van Pirtek zit met name in het feit dat wij een franchiseformule zijn. Hiermee verlenen we enerzijds als formule een uniforme dienstverlening naar de markt en anderzijds zorgt het ondernemerschap van de Pirtek franchisenemers ervoor dat die serviceverlening ook elke dag blijvend wordt waargemaakt door de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers. Wij blijven innoveren en groeien.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.