Nieuws

Piet van der Ende overleden

1
Piet van der Ende overleden

Op maandag 12 juli overleed Piet van der Ende. Het overlijden van de oprichter en oud-algemeen-directeur van Van der Ende Groep is met groot verdriet en diepe verslagenheid ontvangen.

Piet

Het bedrijf was Piet zijn lust en zijn leven. Betrokken en gepassioneerd. Tot en met de laatste dag. Hij hield zich sinds de oprichting al bezig met revolutionaire oplossingen voor ‘zijn’ tuinbouwklanten en zette diverse innovaties succesvol in de markt. Een vooruitstrevende ondernemer uit ‘t Westlands hout gesneden. Hij bracht het bedrijf tot waar het nu staat en was daar terecht trots op. Daarnaast stond Piet ook bekend als een sociale, menselijke en goedlachse kerel die altijd klaar stond voor een ander. Een uniek mens. Piet werd slechts 66 jaar.

Van der Ende Groep

‘Wij zullen als collega’s Piet zijn toewijding, passie en humor maar bovenal zijn geweldige persoonlijkheid missen. Hoewel dit bericht een enorme impact op ons heeft, zullen wij blijvend onze uiterste best doen om zaken zoals altijd doorgang te laten vinden. Wij weten dat Piet dit ook van ons zou verwachten. Wij leven mee met Marjon, familieleden en al zijn vrienden’, aldus alle medewerkers van Van der Ende Groep.

U kunt de uitvaartdienst van zaterdag 17 juli 2021 nog terugkijken via deze link.

1 reactie op “Piet van der Ende overleden

  1. Erik De Doncker schreef:

    Onze oprechte innige deelneming.

    Erik De Doncker & EDO-team
    EDO PUMPS nv – België

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.