Nieuws
Pick-Up Points voor snelle en betrouwbare reparatie

Kapotte aandrijvingen en besturingen of slijtageonderdelen. Soms blijkt vervanging overbodig en volstaat een reparatietraject. Zoals dat van Bosch Rexroth waarin ze hun technologie combineren met logistiek in de Pick-up Points.

Pick-Up Points

De Pick-up Points bestaan uit Certified Excellence Partners die zich op het gebied van reparatie voor een of meerdere technologieën specialiseren. Het netwerk biedt twee varianten: Electric Drives & Controls en Hydraulic Pumps & Motors. Nadat een component dit reparatietraject ingaat, komt het als nieuw weer terug met gebruikmaking van originele componenten en originele specificaties. Daarmee voldoet het product ook na reparatie aan de specificaties en toleranties van een nieuw product. Ook als het gaat om Safety on Board en ATEX richtlijnen.

Betrouwbare reparatie

De gebruiker krijgt met reparatie via dit traject en door gecertificeerde specialisten met originele componenten, test protocollen en systemen opnieuw de originele fabrieksgarantie.

Daarnaast blijft bij reparatie via een Pick-up Point – Electric Drives & Controls het CE-keurmerk intact.

De speciaal geselecteerde Certified Excellence partner achter elk Pick-up Point blijven met speciale trainingen de juiste kennis en kunde bij in hun vakgebied. Bovendien committeren zij zich aan de Bosch Rexroth garanties en kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.