Nieuws

Peftec 2019 verhuist naar Rotterdam Ahoy

Peftec 2019 verhuist naar Rotterdam Ahoy

Peftec 2019, de derde Internationale Conferentie en beurs over petroleum, raffinage en milieutechnologie vindt plaats op 22 en 23 mei 2019 in Rotterdam Ahoy.

 

Rotterdam Ahoy

Voor de twee eerdere edities vormde Antwerpen de gastheer. Organisator Marcus Pattison: “Met Rotterdam Ahoy presenteren we een levendige en verfrissende locatie in het midden van ‘s werelds belangrijkste petroleumhub. Bovendien kunnen bezoekers Rotterdam Ahoy makkelijk bereiken.”

Het conferentieprogramma is zo goed als rond. De laatste aanwinsten kan de bezoeker volgen op de site.

Pattison vervolgt: “Rotterdam is Europa’s grootste haven en ligt in het hart van het zogenaamde Arra-cluster, Antwerp-Rotterdam-Rijn-Ruhr Area. Er bevinden zich vijf olieraffinaderijen, 45 chemische plants, vijf biofuelfabrikanten, twee biochemische fabrieken en een groot aantal energiecentrales. Bovendien vormt de Rotetrdamse haven een belangrijke uitvalsbasis voor overzeese doorvoer.”

 

Peftec 2019

Peftec 2019 richt zich op monitoring en analyse van de petroleummarkt, de raffinage en milieutoepassingen.

Het parallel gehouden conferentieprogramma trekt veel international belangstellenden. Naast belangrijke actuele zaken komen aan bod: monitoring en controle, wet- en regelgeving, methoden en technologieën en analysetechnieken. In verband met de stijgende methaanniveaus wereldwijd programmeert de organisatie ook de Industrial Methane Measurement Conference.

Op de beursvloer tonen 250 internationale bedrijven hun noviteiten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.