Nieuws

Paul de Krom nieuwe voorzitter Koninklijke Vnci

Paul de Krom nieuwe voorzitter Koninklijke Vnci

De algemene ledenvergadering van de Koninklijke Vnci stemde 5 oktober 2021 in met de benoeming van Paul de Krom als voorzitter van de vereniging. Hij start per 1 februari 2022.

Koninklijke Vnci

Huidig voorzitter Bernard Wientjes: “Het verheugt mij dat Paul volgend jaar het voorzitterschap van mij gaat overnemen. Met de duurzame ambities van de chemische industrie zitten we in het hart van de transitie en Paul begrijpt dat als geen ander. Paul is ambitieus, goed ingevoerd in het veld van innovatie en hij heeft er zin in. Dat geeft mij alle vertrouwen. De komende maanden zullen we samen zorgen voor een goede overdracht van de taken.”

Paul de Krom

Op dit moment vervult Paul de functie van voorzitter van de raad van bestuur en CEO van TNO. Dat combineert hij met het lidmaatschap van de raad van commissarissen van HTM, vicevoorzitter van de raad van toezicht van de Hogeschool Utrecht en voorzitter van Nederland Distributie Land. Eerder was hij onder andere staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en lid van de Tweede Kamer. Van 1991 tot 2003 bekleedde hij verschillende HR-functies voor Shell.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.